Ezen az oldalon az ÉN osztályomról találsz leírást.


Az én osztályomnak már csak 9 tagja van.
Itt vannak a tagok, a nevükre való kattintással a Facebook profiljukat találod.
Osztályfõnök :D

Az én osztályfõnökömet úgy hivják hogy László Norbert. Õ a tordai Ady Endre ÁI matek tanárja. A szentmihályi MSK focicsapatban játszik kapusként. Matek órákon próbál szigorú lenni de ez nem megy neki. Egyébként nagyon szeret énekelni. :D (Ismeri Cici nénit) Annak ad eggyest aki kéri.


Õ itt Goda Leontina.Õ egy elég rossz tanuló nyolcadikban meg fog bukni matematikából. Mikor olyan kedve van nem tornázik, olyankor 1-est szokott kapni, de ez õt nem érdekli. Legjobb barátnõje Mirella akivel minden órán koreai embereket néznek a mobil telefonjukon, akiket aztán pontoznak egy papiron. Egyébként mobilt tilos az iskolába hozni. Ennyit róla :D


Õ itt Kéri KlementinaKérinek a legjobb barátnõje Goda. Egymás mellett szoktak ülni pedig nem szabad nekik. Szünetben soha nem mennek le ezért a következõ órán felelnek.:D A Kéri szeret sújt lökni. A 2017.04.27es súj lökésen 2. lett. Még az is lehet hogy olimpiai bajnok lesz:D


A képenKószó Tomaszvan. Tomi egy Barcelona fanatikus. Mindig a barcára fogad még ha el is bukik. Nagyon szeret tanulni csak nem tudja hogy papnak menjen vagy vegyésznek. Egyszer pénteken elment arra fő és vasárnap ért haza.


A képenManga Lászlóvan. Õ is egy barcás gyerek de mikor tudja hogy bukik a barca akkor ellene fogad. László a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium-ba fog menni matematikára. Mikor hétvége van szeret egy kicsit inni.


Itt vagyok én.Mészáros MátéÉn egy 8. osztályos kitûnõ tanuló vagyok. Nem szeretek tanulni de sokat szoktam. Felelni nem szoktam mert nem kell. Úgyis kitûnõ leszek. Mikor arra fönt vagyunk csak bubi mentes vizet iszom:D És a matek a kedvenc tantárgyam.


Mészáros Mirella

Ő a legidőssebb az osztályban ezért Takarics Norbi oda van érte. 2es tanuló. Linket nem találtam, se képet.


Itt vanNagy Erik.Erik egy Bayern fanatikus. Õ sohasem fogad másra csak arra. Erik egy nagyon jó tanuló. Kedvenc tantárgya a kémia. Még matek órán is az van kint nála. Magyarból csak hét egyese van de meglesz a kettes. Mert ha nem akkor nem bir jönni arra fõ.


A képenPálinkás Leonalátható. Õ nem egy jó tanuló. Medicinska-ra akar menni de ha nem tanul nem fogják felvenni. Leona szereti kinozni a Lacit...


Ez ittTakarics NorbertNorbert egy profi gyerek. Mikor nagy lesz ginekológus akar lenni mert szereti a nőket. BMW-t akar venni mert nem szereti az Audi-t. Jagermaisteres gyerek.


Egyéb képek

Mikulások

Az ébredő erőFinish: 04.05.2017 17:11