Bombay Banquet

Tápláló keveréke a zöldség és gabonaféléknek,tartalmaz búzát,kukoricát,sárgarépát. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

European Variety

Zöldség,gyümölcs és tészta különleges elegye.Tartalmaz áfonyát ,paprikát és makaróni darabokat. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Great Grains

Egy kizárólag gabonaféléket tartalmazó keverék, búza, köles és rizs elegye. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Italian Trail Mix

Zöldséges keverék, mely tartalmaz paradicsomot ,répát és paprikát. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Mediterranean Medley

Ez a keverék egy igazi meleg vacsora,még a legfalánkabb madár is jóllakik tőle, rizsszemeket lencsét és borsót tartalmaz. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Orchard Harvest

Egy igazi gyümölcsös keverék mely aszalt őszibarackot, sárgabarackot és szilvát tartalmaz. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Sahara Sunrise

Zöldségek keveréke,sárgarépa ,paradicsom quinoa szemekkel kiegészítve. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése:

Tuscan Recipe

Ez a zöldséges tápláló keverék aszalt paradicsomból,paprikából,sárgarépából és káposzta darabokból áll. Az ön madara el lesz ragadtatva ezektől az ízletes tápoktól, melyek többféle variációban készülnek,különböző gyümölcsöket,zöldségeket,gabonaféléket,és értékes fehérjében gazdag hüvelyeseket tartalmaznak. Könnyen adagolható,előkészítést nem igényel,ezért elkészítése nagyon egyszerű. Adjunk hozzá forró vizet vagy a madár kedvenc gyümölcslevét, keverjük meg majd hagyjuk állni pár percig. Megfelelő hőmérsékletre visszahűtve már tálalhatjuk is. Mindig annyi tápot készítsünk el egyszerre amennyit madarunk egy étkezésre elfogyaszt! Nem szükséges hűtőben tárolni,csomagolása praktikusan visszazárható. Körülbelül 2óra múlva el kell a maradékot távolítani!
Ár lekérdezése: